Съпругата на френския президент Еманюел Макрон Брижит Макрон разкри тревогите

...
Съпругата на френския президент Еманюел Макрон Брижит Макрон разкри тревогите
Коментари Харесай

Съпругата на Макрон признава, че умът й е бил „объркан“, когато се е срещала с бившия си ученик в гимназията

Съпругата на френския президент Еманюел Макрон Брижит Макрон разкри паниките си във връзка от първите дни на среща с бъдещия френски водач – в това число опасения той ще се „ влюби в някой на неговата възраст “, ​​след като реалокира учебно заведение.

„ Главата ми беше в каша “, сподели Бриджит Макрон по време на рядко изявление, обещано на изхода Paris Match и обявено в Дейли Телеграф. „ За мен такова младо момче беше осакатяващо. “

„ Еманюел трябваше да замине за Париж “, разкри Макрон. „ Казах си, че той ще се влюби в някой на [собствената] му възраст. Това не се случи. “

Разликата във възрастта на двойката – тя, на 70, и той, на 45 – остава гореща тематика за двойката: Макрон приказва за разликата по време на изявление през 2017 година с Elle France, като сподели на изданието „ има моменти в живота си, където би трябвало да направиш жизненоважни избори. "

" Разбира се, закусваме дружно, аз и моите бръчки, той с неговата младост, само че е по този начин, “ Макрон сподели на Elle тогава. „ Ако не направих този избор, щях да пропусна живота си. Имах доста благополучие с децата си и в това време усещах, че би трябвало да пребивавам „ тази обич “, както споделяше Превер, бъдете изцяло щастливи. "

Двойката се среща, до момента в който Брижит преподава драма в учебното заведение Catholic Providence в Амиен. Дъщеря й беше съученичка на Еманюел.

Най-новото изявление, преведено и докладвано от английския Daily Telegraph, разкрива, че Макрон е изпитвал забележителна паника от разликата във възрастта, което в последна сметка провокира скандал, когато се разбра, че тя, тогава 40-годишна учителка, е имала връзка с 15-годишния си възпитаник Еманюел.

Френската възраст за единодушие е 15 години, което не се ползва, с изключение на в случаи на полово принуждение, до момента в който страната не одобри възрастта в закон, съгласно европейския излаз на Politico.

Родителите на Емануел незабавно вземат решение да го изпратят в пансион в Париж за остатъка от следването му, само че това не го разубеди от връзката му с Брижит.

След като Емануел отпътува за Париж, Брижит спря да преподава драма и вместо това оглави курсове по латински. Тя беше омъжена, само че отчуждена от брачна половинка си от години. Тя се разведе с него малко преди да се омъжи за Емануел.

Тя също се притесняваше по какъв начин връзката с младежа ще се отрази на децата й, които са на същата възраст като Емануел. Брижит сподели, че е изчакала десетилетие, преди да натисне спусъка, с цел да се увери, че бракът на двойката няма да разстрои надълбоко останалата част от фамилията й.

„ Отнех време, с цел да не разбия живота им “, сподели Брижит пред Match. „ Това продължи 10 години, времето, с цел да ги сложим на релси. Можете да си визиите какво са чували. Но аз не желаех да пропусна живота си. “

Когато двойката се ожени през 2007 година, когато Еманюел беше на 29 години, той сподели на трите си доведени деца: „ Благодарим, че ни одобриха, една не напълно естествена двойка. “

Той завоюва изборите за президент на Франция на 39-годишна възраст – най-младият в миналото президент на страната и почти на същата възраст, на която брачната половинка му е била, когато са се срещнали, съгласно The ​​Independent. неразбория “, когато излизаше с някогашния си възпитаник в гимназията

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР