Съпругата на Джордж Клуни, която е и адвокат по правата

...
Съпругата на Джордж Клуни, която е и адвокат по правата
Коментари Харесай

Амал Клуни със стилна визия и благородна кауза в Ню Йорк

Съпругата на Джордж Клуни, която е и юрист по правата на индивида, още веднъж заложи на стилна и изискана визия. Тази седмица тя беше видяна в Ню Йорк с типичен тренчкот, само че към него госпожа Клуни беше добавила и забавен акцент – тя опитва с някои от най-горещите трендове в цветовете на сезона.

View this post on Instagram
A post shared by ET Canada (@etcanada) on Oct 1, 2019 at 1:03pm PDT

Амал избра тренч в два цвята – жълто и бежово, а изпод носеше рокля в един от най-модерните цветове тази есен – лилаво, което контрастираше на палтото . За аксесоар тя носеше черни слънчеви очила на Versace, черна чанта и обувки с изострен връх, а стилната ѝ визия не можа да скапе даже елементарната чаша с кафе в ръката ѝ.

Още стилно есенно ентусиазъм от дрешника на Амал Клуни вижте в галерията >>>

View this post on Instagram
A post shared by ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on Sep 30, 2019 at 2:08am PDT

През уикенда пък Амал се върна към друга есенна класика – високите ботуши до коляното, комбинирани с черна мини пола и сако . Поводът за визията ѝ беше петата годишнина от сватбата с Джордж Клуни.

 Амал Джордж Клуни Getty

По-важното от есенните ѝ тоалети обаче е работата, която Клуни прави, до момента в който е в Ню Йорк. Миналата седмица тя посети Организацията на Обединените народи, с цел да изнесе мощна тирада, застъпваща се за сигурността и правата на публицистите. Призовавайки Организация на обединените нации да проверява гибелта на публицистите, тя обърна внимание на настоящите закони и речта на омразата, която нарушава представителите на специалността.

 Амал Джордж Клуни Getty

„ Нашите проучвания са ориентирани към законите, които се употребяват всеки ден, с цел да санкционират публицистите за тяхната работа “ , сподели Клуни. „ Закони за престъпни клюки, неразбираеми или извънбордови закони за речта на омразата, по този начин наречените закони за подправени вести и такива, които заглушават медиите посредством налагане на случайни условия за благосъстоятелност, акредитация и финансиране. “

Към галерията >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си Щастливите девойки пътуват 20 места по света, които би трябвало да посетиш до края на живота си  9 обичани дестинации в България Щастливите девойки пътуват 9 обичани дестинации в България  Топ 10 места на Балканите, които ТРЯБВА да посетите Щастливите девойки пътуват Топ 10 места на Балканите, които ТРЯБВА да посетите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР