Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис разкри нови

...
Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис разкри нови
Коментари Харесай

Жената на Брус Уилис изплака: Аз съм болногледачка, той е абсолютен зеленчук!

Съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг Уилис разкри нови ужасяващи детайлности за здравословното положение на артиста. 45-годишната клетница гостува в предаването " Тудей ", където показа повече за заболяването по време на Световната седмица за битка с деменцията.

Когато водещата я попита дали артистът е наясно със заобикалящата го среда, Ема отговори: " Трудно е да се каже. Със сигурност не ме познава към този момент. "

" Трудно е за индивида с диагнозата. Трудно е и за фамилията. Когато споделят, че това е фамилна болест, в действителност е по този начин. Превърнала съм се в болногледачка ", показа Хеминг.

Диагнозата на Брус Уилис тя дефинира като “благословия и проклинание “. " Поне знам какво се случва с Брус и това го прави малко по-лесно. Беше извънредно с години да обикаляме по лекари без никаква концепция какво става в главата му. "



Ема се дефинира като " сътрудник, който се грижи "

Хеминг-Уилис дори си е измислила термин за себе си - “партньор, който се грижи “, а не болногледач. Тя добави, че брачният партньор й е същински подарък и е научил двете им дъщери, Мейбъл и Евелин, на черти като обич, самообладание и резистентност.

“Това ги учи на толкоз доста - по какъв начин да се грижат и обичат и това е в действителност красиво нещо, което откривам в тъгата “, сподели Хеминг Уилис.

Семейството на именития Брус Уилис разгласи отдръпването му от актьорската кариера предходната година вследствие на проблеми с говора. През февруари 2023 година околните на артиста разкриха, че положението му е прогресирало и той е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция.

Признаците на фронтотемпорална деменция могат да включват проблеми с усвояването на речта, усложнения с двигателните умения като вървене и промени в държанието и личността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР