Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано

...
Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън показа скрития си талант

Съпругата на английския принц Уилям Кейт Мидълтън свири на пиано на коледния концерт в Уестминстърското абатство, видеото се появи в YouTube канала на артиста Том Уокър.

39-годишната херцогиня на Кеймбридж сподели скрития си гений и се показа като поп звезда по време на коледния концерт пред 1200 фенове. На събитието участваха родителите на Мидълтън, нейният брачен партньор, братя и сестри. Както написа " The Sun " Мидълтън бе облечена алено палто на Catherine Walker и обеци със сапфири и диаманти.

Безупречното й осъществяване, съпроводено от Уокър и струнен квартет, беше показано по малкия екран. След записа предишния месец артистът Том Уокър призна, че за него е чест да свири с херцогинята.

„ Без подозрение сходно прекарване се случва един път в живота. Мисля, че и двамата бяхме доста нервни, че нещата няма да вървят по проект, само че тя беше безусловно невероятна. Не е елементарно просто да седнеш пред пианото и да свириш с група музиканти, с които в никакъв случай до момента не си го правила, само че тя изцяло се оправи. Тя е толкоз благ, добър и радушен човек, отдели време да благодари персонално на всички “, сподели той.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР