Съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън е под

...
Съпругата на британския принц Уилям - Кейт Мидълтън е под
Коментари Харесай

Вижте какво наложи Кейт Мидълтън да мине под карантина

Съпругата на английския принц Уилям - Кейт Мидълтън е под карантина поради контакт със инфектиран с COVID-19, оповестиха международните осведомителни организации. Това е принудило Кейт да анулира всичките си планувани задължения.

" Миналата седмица херцогинята на Кембридж е общувала с човек, който по-късно е дал позитивен тест за ковид ", заяви представител на двореца Кенсингтън.

Кейт Мидълтън към този момент не е показала никакви признаци на новия ковид, само че съблюдава разпорежданията на здравните управляващи и се е самоизолирала. Тя би трябвало да остане под карантина 10 дни.

Херцогинята на Кембридж взе участие в няколко събития предходната седмица, като в петък беше на тенис шампионата " Уимбълдън ". Заедно със брачна половинка си принц Уилям, 39-годишната Кей трябваше да участва на гала по случай 73-та годишнина от основаването на английската Национална здравна работа.

Принц Уилям не е в изолираност. Той прекара от COVID-19 през април. През май Кейт и Уилям получиха и първа доза на имунизацията против COVID-19.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР