Съпругата на британския крал Чарлз III, кралица Камила, се появи

...
Съпругата на британския крал Чарлз III, кралица Камила, се появи
Коментари Харесай

Кралски блясък: Камила на събитие с обеци за £47 000

Съпругата на английския крал Чарлз III, кралица Камила, се появи на благотворително събитие с диамантени обеци за £46,9 хиляди, оповестява Express.

Крал Чарлз III и кралица Камила участваха на бала на животните в " Lancaster House ", с цел да отпразнуват 20-ата годишнина на " Elephant Family ", благотворителна организация за дивата природа.

King Charles and Queen Camilla attend ball to mark 20th anniversary of conservation charity
— Daily Mail Australia (@DailyMailAU)
Кралицата на Англия избра за събитието дизайнерски тоалет на английската фешън дизайнерка Анна Валънтайн, състоящ се от сатенени панталони с необятни крачоли и дълга туника в стила на индийските сарита. Съпругата на Чарлз III приключи визията с обеци от бяло злато и диаманти на стойност £46 900.

Миналата седмица кралица Камила се появи на " Royal Ascot ", носейки диамантена брошка, която преди е принадлежала на кралица Елизабет II. Един от най-обичаните предмети в сбирката на кралица Елизабет II, творбата е основано през 1919 година и е проектирано от лорд Кортолд Томсън от " The Goldsmiths and Silversmiths Co ".

King Charles and Queen Camilla don masks to celebrate conservation at the Animal Ball in London
— Reuters (@Reuters)
През 1919 година сестра му Уинифред Хоуп Томсън подарява брошката на брачната половинка на крал Джордж VI, кралица Елизабет, която с възкачването на щерка си на трона става известна като кралицата майка Елизабет. През 2002 година Елизабет II наследи от майка си брошката с миди. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР