Съпругата на Благой Георгиев – рускинята , втрещи приятелите си

...
Съпругата на Благой Георгиев – рускинята , втрещи приятелите си
Коментари Харесай

Шок! Жената на Благо Джизъса ще се счупи от слабост! СНИМКА:


Съпругата на Благой Георгиев – рускинята, втрещи приятелите си в обществените мрежи с много притеснителна фотография. Тя реши да се похвали с необикновен подарък от половинката си – национална носия. На една от фотосите обаче, талията й наподобява шокиращо дребна, като че ли всеки миг ще се скърши.

Една от вероятните аргументи за странната съразмерност е неблаговиден фотошоп. Като множеството суетни дами, рускинята постоянно обработва фотосите си, преди да ги разгласява.

А другата причина към този момент е много плашеща – хранително разстройство. Есмер е известна с манията по външния си тип. Не единствено поради пластичните интервенции, които си е правила – на носа, скулите, гърдите. Но и поради желанието й да бъде постоянно слаба и да няма нито една непотребна лой по тялото.

Още щом роди, дамата на Благо Джизъса се подложи на липосукция, с цел да се отърве от корема. После, вместо да се храни, с цел да има сили да се грижи за бебето, тя стартира безусловно да гладува, под претекст, че желала да си върне фигурата. При състояние, че качи не повече от 10 кг за цялата си бременност. Отказът й да се храни, мощно тормози фамилията й и още тогава стартира да се приказва, че брачната половинка на Благо Георгиев е станала жертва на анорексията.

Есмер се оправдаваше, че бърза да се върне към тренировките си по танго. Само два месеца след раждането, тя стартира още веднъж да танцува. Новороденото пък беше поверено на бавачка, която да го дундурка, до момента в който майка му тренира.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР