Съпругата на българската звезда в кеча Мирослав Барняшев - Лана,

...
Съпругата на българската звезда в кеча Мирослав Барняшев - Лана,
Коментари Харесай

Горещи страсти и солена вода: Лана на Русев разпали страстите с провокативни снимки

Съпругата на българската звезда в кеча Мирослав Барняшев - Лана, за следващ път прикова вниманието. Си Джей Пери, както е същинското име на 35-годишната русокоска, още веднъж разпали фантазиите на своите 3.8 млн. почитатели в Инстаграм, споделяйки предизвикателни фотоси.

Виж още: От Смолян до Истанбул: Българката, която стана звезда в турските сериали! Историята на Юлия

Българската снаха притегля погледите, позирайки в нищожни бански, които акцентират изумителните й извивки, споделя Gong.bg.

Лана също е част от големия бизнес с кеча. Първоначално тя изпълняваше единствено ролята на управител на редица от бойците, в това число и на Барняшев, който се състезаваше с името Александър Русев. След това американката стартира също да се изявява на кръга и да взе участие в борби за шампионските трофеи.

Виж още: Жаси от " Сделка или не " с непринудени фотоси от у дома и трогателни думи за сина си

През миналата седмица Лана снима и професионална фотосесия за фешън списание. " Момичетата не са единствено за пред огледалото ", съобщи тя и акцентира, че и дамите, сходно на мъжете, всяка седмица " движат бизнеса " напред. В списанието тя показа, че има прекалено много общи неща сред модата и битката. И на двете места човек може да изрази себе си. 

Виж още: Доминиканското премеждие на Петканови: Екзотика, танци, красиви залези и... един обрив

Иначе Русев остана без работа около рецесията с ковид. Той беше измежду съкратените от федерацията по кеч, само че това не му попречи да се занимава с обичани действия, от които да изкара положителни пари. Впрочем той и Лана избраха родното Черноморие за своята лятна отмора през предходната година.

Именно на тази отмора Лана се похвали, че е правила секс в Черно море. 

Изображение: https://www.instagram.com/thelanawwe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР