Съпругата на американския президент Доналд Тръмп - Мелания посети бивш

...
Съпругата на американския президент Доналд Тръмп - Мелания посети бивш
Коментари Харесай

Мелания Тръмп посети бивш център за роби в Гана

Съпругата на американския президент Доналд Тръмп - Мелания посети някогашен комплекс за търговия с плебеи в Гана. Госпожа Тръмп е на обиколка в Африка и за първи път пътува независимо в качеството си на първа дама. Целта на визитата е дипломатическа и филантропична.

Мелания Тръмп беше призната в двореца в град Кейпкост в Гана и по подигравка на ориста това стана в зала наречена " Обама ".Предшественикът на Тръмп посети Гана през 2009 година

Госпожа Тръмп изиска официално позволение от лидера на локалната етническа група да посети комплекса Кейп Кост Касъл, каквато е традицията.



Комплексът е на брега на Гвинейския залив, на 145 километра от столицата Акра. Строен през 17 век за търговия с дървесина и злато, той се трансформира в център за задържане и изпращане на африкански плебеи за Новия свят.

Мелания Тръмп чу историята на злокобното място от шефа на музея. Първата дама на Съединените щати сервира венец в памет на жертвите и благодари на домакините.


Мелания Тръмп, брачна половинка на президента на Съединени американски щати: " Благодаря за топлия банкет. Това е доста особено място. Няма да не помни невероятното преживяване и историите които чух. Това, което се е случило тук преди толкоз доста години е в действителност покруса ".
Мелания Тръмп към този момент посети педиатрична клиника в Гана. Африканската ѝ обиколка е отдадена най-много на децата.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция  Мелания Тръмп е на първо независимо посещаване в чужбина Мелания Тръмп е на първо независимо посещаване в чужбина
Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп бе в Гана по време на първото си независимо посещаване в чужбина.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР