Съпругата на Алек Болдуин Хилария сподели колко трудно е да

...
Съпругата на Алек Болдуин Хилария сподели колко трудно е да
Коментари Харесай

Алек Болдуин страда от посттравматично разстройство

Съпругата на Алек Болдуин Хилария показа какъв брой мъчно е да бъдеш знаменитост
Съпругата на Алек Болдуин Хилария разкри, че артистът страда от посттравматично разстройство. „Съпругът ми страда от посттравматично стресово разстройство в момента“, сподели тя в четвъртък.

Хилария добавя, че това е нещо, с което се е сблъскал доста преди съдбовната пукотевица на снимачната площадка на кино лентата „Rust“. Там Болдуин простреля операторката Халина Хътчинс. „Това е нещо, което е провокирано освен от случилото се неотдавна, само че той се бори с това от доста, доста, доста дълго време…“, прибавя още брачната половинка на Алек за здравословното му положение. Изявлението си Хилария разгласява в стори в своя Инстаграм профил.
Първо интервю
По-рано този месец артистът даде първо изявление след случая с Хътчинс. В него той се разплака и отхвърли да е дърпал спусъка на револвера, с който лиши живота й. Болдуин сподели, че не се усеща отговорен, тъй като не е виновен за гибелта на Халина.

Болдуин в никакъв случай не е споменавал, че страда от посттравматичен стрес, написа „Дейли Мейл“. В предходни свои изявленията обаче брачната половинка на артиста е споменавала, че той би могъл да развие това разстройство след случая на снимачната площадка на „Rust“, предават от vesti.bg.
За негативните страни на славата
Хилария Болдуин акцентира и че животът „в света на известните“ бил „борба“. Тя дава обещание да опише нейната „истина“ през идната година. Съпругата на артиста приказва също и за негативни страни на славата и какъв брой мъчно е да бъдеш звезда.

„Едно нещо, което научих от влизането си в този свят на известните е, че когато получиш отрицателно внимание, без значение дали е от тролове или таблоидни медии, и хората ти споделят просто да го игнорираш, те желаят тъкмо това.

Ако им обърнете внимание, те безусловно желаят това. Проблемът е, че в случай че не кажете нищо, вие им давате пространство да приказват вместо вас и вашето безмълвие от време на време приказва задоволително, с цел да могат те да завладеят вашата история.

Но това е комплицирано, тъй като не желаете непрекъснато да отговаряте на всяко едно ненормално нещо, което приказват за вас“, написа Хилария.

„Често имаме хора, които основават нови истории за нас. Сега брачният партньор ми страда от посттравматичен стрес. И те желаят да го ръчкат, желаят да го разстроят и по-късно желаят да създадат вест от това.
 Съпругата на Алек Болдуин заяви, че той страда от посттравматично разстройство сн. Инстаграм
Съпругата на Алек Болдуин заяви, че той страда от посттравматично разстройство сн. Инстаграм
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР