Съпругата на актьора Иво Аръков имала депресия, починала след развода Изневиделица

...
Съпругата на актьора Иво Аръков имала депресия, починала след развода
Изневиделица
Коментари Харесай

Иво Аръков бил тайно женен почти 3 години

Съпругата на артиста Иво Аръков имала меланхолия, умряла след развода
Изневиделица Иво Аръков разкри най-пазената загадка в персоналния си живот. Пред вестника на Патрашкова „ Филтър “ артистът разкри, че е имал подписан формален брак цели 3 години, само че преди пандемията се е развел. През есента на предходната година някогашната му брачна половинка напуснала този свят. За гибелта й Иво не разкрива доста, а единствено твърди, че е била в меланхолия.

Съпругата на Аръков се казвала Евгения и била рускиня. Работила като юрист. Излиза, че двамата са сключили брак към 2027-2017 година и преди пандемията съумели да се разведат с баналното в тези случаи пояснение за „ несходството в характерите “.

Преди да подписа брак с Евгения, Аръков имаше буйна връзка с щерката на Христо Стоичков – Мика. По-късно тя се омъжи са турцина Айкут и даже му ражда дете.

Цяло знамение е, че никое от жълтите издания не е загатнало за брака на Иво Аръков. Звездата от „ Съни бийч “ в този момент се радва на хармонична връзка с младата Габриела Николаева, която му дава сигурност и успокоение. Тъй като дълги години бе в центъра на светското внимание, в този момент Аръков се старае да пази в сянка персоналния си живот. Щастието и любовта си той демонстрира единствено пред приятелката си, а нееднократно е казвал, че се пази от хорската злоба.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР