Съпругът на щерката на американския президент Доналд Тръмп – Джаред

...
Съпругът на щерката на американския президент Доналд Тръмп – Джаред
Коментари Харесай

Зетят на Тръмп е категоричен: Не съм заговорничил с Русия

Съпругът на щерката на американския президент Доналд Тръмп – Джаред Къшинър, съобщи, че няма нищо общо с изказванията, че е заговорничил с представители от Русия по време на отминалата предизборна акция в Съединени американски щати. Къшинър, който е и върховен консултант в Белия дом, бе безапелационен, че нито един човек от екипа на Тръмп не е забъркан в сходен вид срещи, заяви BBC.
От думите му излиза наяве, че в този дух на изявления ще протече и чуването му по-късно през днешния ден пред сенатската комисия по разузнаване, която проверява съветската намесата в изборите в Съединени американски щати през 2016. Утре Къшинър ще даде показания и пред Комисията по разузнаване към Камарата на представителите в Конгреса. Тогава ще бъде изслушан и синът на Тръмп – Доналд Тръмп-младши, който също беше забъркан в абсурда.
„ Не съм заговорничил, нито познавам някой, който е заговорничил с което и да е непознато правителство”, се споделя в изказването от 11 страници на Къшинър, публикувано през днешния ден. Той е безапелационен, че не е разчитал на съветска помощ за финансиране на бизнес начинанията си, както и че не е имал никакви спомагателни контакти с съветски представители отвън към този момент известните в общественото пространство. Зетят на Тръмп засяга познатите – две срещи с съветския дипломат във Вашингтон Сергей Кисляк, среща с ръководителя на съветска държавна банка и среща през юни 2016 година с съветска адвокатка, уредена от сина на Доналд Тръмп – Доналд Тръмп – младши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР