Съпругът на PR-ката на ВМРО Катя Анева Цветелин Анев изригна

...
Съпругът на PR-ката на ВМРО Катя Анева Цветелин Анев изригна
Коментари Харесай

Мъжът на PR-а на ВМРО към Валери Симеонов: Отиди да гледаш кози, крави, овце!

Съпругът на PR-ката на Вътрешна македонска революционна организация Катя Анева Цветелин Анев изригна остро в обществените мрежи. Поводът на експлоадирането му е скандалното държание на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила.

„ Оттегли се непринудено от политиката, не ти се получава. Отиди да гледаш кози, крави, овце “, написа Цветелин Анев.

Думите му са реакция, откакто Симеонов надали не набеди Катя Анева, че е в дъното на търканията сред трите партии в обединението Обединени патриоти.

"Няма по какъв начин да не отвръщам остро на рецензията, че моята брачна половинка ще скапе обединението и надали не стабилността в страната (зависи) от човек, който е безпомощен пред вероятността, че ще стане господин никой /да, с дребна буква/ след има - няма един месец.

Този човек, потъвайки стремително, се пробва да оправдае неспособността си да ръководи с триумфите на други хора, а точно какъв брой доста участия в медиите имат съдружните сътрудници от Вътрешна македонска революционна организация и Атака. Защо обвиняваш триумфите на другите за твоите неуспехи?

Няма да влизам в просташкия му изказ и да давам отговор на неговото равнище да го назовавам с обиди, които той не може да разграничи дали употребява за Пешо - съседа от кръчмата до родната му къща на село, или патриарха на Русия.

Ще кажа единствено - не ти се получават нещата - помири се. Вземи си поука. Оттегли се от политиката “, сочи мъжът в своя пост.

Той моли Симеонов да направи това непринудено „ или в случай че искаш изчакай един-два месеца, само че по срамен метод. Беше ми доста неприятно! Сбогом! “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР