Съпругът на Мис България Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил

...
Съпругът на Мис България Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил
Коментари Харесай

Мъжът на Гуркова убит след среща в ресторант с приятел на прочут мафиот

Съпругът на Мис България Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил премахнат в предградие на Йоханесбург след среща в ресторант с един от околните на чешкия мафиот Радован Крейчир, обвързван с незаконна търговия с оръжие и пласмент на опиати, настояват сръбските медии, представени от " Телеграф ". Преди 5 години чехът бе разследван за пране на пари посредством търговия с диаманти. След срещата Михалевич се качва в своето " Порше Панамера " и се насочва към дома си.

В момента, в който стопира на светофар в предградието Бедфорвю, е застигнат от мотор с двама бели мъже. Те се изравняват с панамерата и го стрелят. Михалевич обаче към момента е жив и съумява да подаде газ, пробвайки се да избяга от убийците. Успява да измине едвам към 100 метра. Колата му се удря в бордюра и се качва на тротоара. Михалевич слиза, пробвайки се да бяга, само че заради огромната загуба на кръв прави няколко крачки и пада мъртъв. Пряк свидетел на покушението е чиновник от близка бензиностанция. Той пръв подава сигнал към полицията.

Бащата на Джордже – Петар Мишо Михалевич, бе похитен и брутално малтретиран през 2013 година Твърди се, че той е работил за чеха Радован Крейчир. При отвличането му похитителите са се гаврили с него, а най-после са го смлели от пердах с чук, с който счупили таза му и единия му крайник. Смята се, че отвличането и мъченията са свързани с връзките сред сина му и Крейчир.

Въпреки това след гибелта на татко си Джордже сподели пред локалните медии, че е сигурен, че Крейчир не стои зад отвличането. Наталия Гуркова тогава пък изобщо отхвърли да е имало похищение или нападение против фамилията й. Мис България даде изявление, в което съобщи, че свекър й е станал жертва на инсулт, а не е бил отвличан и унизен. Тази информация обаче бе отхвърлена от следователя Чад Томас, който разкри, че бащата на Михалевич е бил малтретиран и похитен в ЮАР.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР