Съпругът на легендата от Coronation Street Джули Гудиър говори за

...
Съпругът на легендата от Coronation Street Джули Гудиър говори за
Коментари Харесай

Иконата на Corrie Джули Гудиър, сърцераздирателно еднословно изявление показва опустошителното въздействие на деменцията

Съпругът на легендата от Coronation Street Джули Гудиър приказва за сърцераздирателната борба на артиста от Bet Lynch с деменцията, до момента в който сърцераздирателно разказва по какъв начин я следи по какъв начин „ постепенно избледнява “.

Скот Бранд, който в този момент се грижи за Джули на цялостен работен ден, прикани други фамилии, живеещи със същото заболяване, да потърсят помощ допустимо най-скоро, с цел да могат да се оправят с заболяването на околните си. Джули, която е най-известна като страхотната господарка на Rover's Return, за първи път разкри, че е била диагностицирана с деменция предходната година.

Скот, 55, и Джули, 81, се ожениха през 2007 година, откакто се срещнаха след инцидентна среща, когато той доставя мазилка в дома й в Голям Манчестър. Сега някогашната актриса би трябвало да употребява инвалидна количка, защото положението й се утежнява и Скот признава, че животът им се е трансформирал трагично след диагнозата й.

Той сподели: „ Едно от най-големите неща са нашите празници. Джули обичаше да отпътува и постоянно щеше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР