Съпругът на Евгения, която преди 2 г. бе открита мъртва

...
Съпругът на Евгения, която преди 2 г. бе открита мъртва
Коментари Харесай

Експертите: Убиецът съпруг на Евгения, намерена мъртва в куфар, няма психични проблеми

Съпругът на Евгения, която преди 2 година бе открита мъртва в куфар, не е страдал от психологично разстройтво към октомври 2021 година Това е заключението на съдебно-психиатричната и психична експертиза за Орлин Владимиров, упрекнат за убийството на жена си. Като негов съизвършител е притеглен татко му Пламен.

Така съгласно изводите на специалистите Орлин Владимиров, в случай че е направил закононарушението е могъл да управлява постъпките си, като надлежно може да дава пояснения по отношение на действията си и пълноценно да взе участие в наказателния развой, оповестиха движимости лица по делото. Поредното съвещание се организира през днешния ден.

Защитата на Владимиров изиска ексхумация на тялото на Евгения. Според тях съдебно-медицинската експертиза била направена некадърно. Съдът отхвърли това искане.

Не беше позволена експертизата на психолозите, направена от Тодор Тодоров. Причината – юристите на Орлин Владимиров се обосноват с обстоятелството, че Тодоров е дал медийни изказвания. В тази експертиза стават ясни резултатите от водените беседи с обвинените татко и наследник.

На идващото съвещание, което е планувано за 28 септември, подсъдимият Орлин Владимиров съобщи, че желае да даде пояснения по делото. До този миг той пазеше безмълвие.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР