Съпругът на Cat Deeley, Patrick Kielty, публикува прекрасна почит към

...
Съпругът на Cat Deeley, Patrick Kielty, публикува прекрасна почит към
Коментари Харесай

Съпругът на Cat Deeley, Патрик Kielty, казва, че тя е „направена за“ ITV This Morning в бликаща почит

Съпругът на Cat Deeley, Patrick Kielty, разгласява прелестна респект към брачната половинка си преди нейния дебют в This Morning.

Cat ще се причисли към Ben Shephard от Good Morning Britain, с цел да бъде водещ на шоуто на ITV от 11 март. Патрик, който също е ефирен водещ и комедиант, показа в Instagram какъв брой се гордее с Cat и сподели, че тя е идеална за This Morning.

Той разгласява сладостен видеоклип с доста фотоси на Cat, в това число някои занимателни, направени в дома им. „ Не знаех какво в действителност е утринен човек, до момента в който не срещнах тази жена. Тя става всеки ден с усмивка на лицето си. 5:30 сутринта, свиркане под душа, усмивка на лицето й “, стартира Патрик своето прелестно респект.

Той продължи: „ След това изпива две кафета и ви хвърля взор. Погледът „ какво, по дяволите, не е наред с вас, дано да създадем това “. Това не е престорена усмивка. И не е единствено няколко сутрини. Всяка заран е. Което е демонски мъчно, тъй като тя е омъжена за мен. Трябва също да загатна, че обича д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР