Съпругът на британската кралица принц Филип, който е на 99

...
Съпругът на британската кралица принц Филип, който е на 99
Коментари Харесай

Принц Филип е приет в болница

Съпругът на английската кралица принц Филип, който е на 99 години, е признат превантивно в болница във вторник вечер откакто не се е почувствал добре, гласи известие от Бъкингамсикя замък.

Херцогът на Единбург е бил признат в лондонската болница „ Крал Едуард VII “. Източник от кралския двор е декларирал за Би Би Си, че принц Филип е пътувал до болничното заведение с кола, където е останал по съвет на лекарите.

Очаква се той да прекара няколко дни в болничното заведение под наблюдаване. Източникът прецизирал, че принц Филип не се е чувствал добре от няколко дни, само че това няма връзка с ковид.

Той е наблегнал на обстоятелството, че не става дума за незабавен банкет.

Принц Филип се отдръпна от публичните си отговорности през 2017 година и рядко се появяваше обществено. Той прекарваше времето си в двореца Уиндзър, откогато бяха оповестени рестриктивните мерки по отношение на пандемията предходната година. Кралица Елизабет Втора е останала в двореца Уиндзър.

Изявлението за принц Филип е било направено по решение на кралицата, тъй като тя счита, че по този метод ще се избегне показване на неточна информация и спекулации в бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР