Съпругът на адреналинката Яна Христова се крие от съда и

...
Съпругът на адреналинката Яна Христова се крие от съда и
Коментари Харесай

Мъжът на адреналинката Яна се крие от развода! Не могат да открият Ивайло Леков, тя му плаща за служебен адвокат

Съпругът на адреналинката Яна Христова се крие от съда и тя не може да се разведе с него, разбра HotArena.

31-годишната танцьорка още напролет стартира дело за преустановяване на гражданския си брак . През април то беше отсрочено поради неявяването на 42-годишния мъж Ивайло Леков и арбитър Тодор Тодоров даде период от три месеца, с цел да може той да бъде открит и да му връчат призовка.

На 1 юли още веднъж нямаше никой от другата страна и съдът отново даде пролонгация – този път единствено за 30 дни, с цел да бъде потърсен на другите му адреси.

Самата Яна също бе постоянно призована, само че не се яви на вчерашното съвещание, защото роди преди месец. Вместо нея в Софийски областен съд пристигнаха юристът й дружно с новия й другар, писа „ Телеграф “.

Защитникът изиска от съда да бъде назначен на Ивайло Леков длъжностен юрист . След като се съгласи, арбитър Тодоров изясни,че хонорарът би трябвало да бъде стихотворец от молителката. Адвокатът на адреналинката пък помоли да бъде допустимо най-ниския, поради другите условия сега – че неотдавна е станала майка. Така съдът закова 400 лева и разгласи, че откакто бъдат преведени, ще може да насрочи нова дата за идващото съвещание.

В края на май адреналинката стана майка за повторно – още веднъж на момченце, което назова Даниел. Яна Христова има и 10-годишен наследник Емил, който е от брака й с Ивайло Леков, който в този момент се пробва да разтрогне. За правата над детето Яна също води дело с Леков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР