Съпругът е надеждна подкрепа за цялото семейство. Не всички мъже

...
Съпругът е надеждна подкрепа за цялото семейство. Не всички мъже
Коментари Харесай

Зодиите при мъжете се делят на семейни и ергенски знаци

Съпругът е надеждна поддръжка за цялото семейство. Не всички мъже обаче са подготвени за брак. За мъжете, за разлика от дамите, бракът надалеч не е главната роля в живота. Рядко се среща мъж, който обезверено бърза да сътвори семейство. Някои даже не възнамеряват да се женят. Ето по какъв начин стоят нещата измежду зодиакалните знаци.
1. Овен
Овенът е самонадеян, обаятелен и упорит мъж, който просто не вижда основателна причина да легитимира връзка. Той обича себе си, цени свободата си и обожава вниманието на дамите, което апропо нормално е в обилие.
2. Стрелец
Авантюрист, изобретател, купонджия - това са всички описания за Стрелеца. Интересите му се трансформират бързо. Семейният живот е обичай, а Стрелеца ненавижда битовизмите, по тази причина той се радва на ергенски живот.
3. Водолей
Свободолюбив мъж, на който би трябвало да се случи нещо необикновено, за  да реши да се ожени. Той няма да следва фамилните обичаи и да прекарва цялото си свободно време със фамилията си.
4. Скорпион
Мъжът Скорпион е прочут със своето тиранично държание. Той е ревностен, капризен, парещ и дебелоглав. Той се дами единствено поради същинската обич. Твърде доста цени своята независимост, тъй че няма да я размени за фамилен живот.
5. Близнаци
Много харизматичен. Флиртът е втори живот за него. Не бърза да се дами. Той ще бъде безпределно предан към жена, в случай че откри своя блян.
 Кой е цветът на всеки зодиакален знак? Кой е цветът на всеки зодиакален знак?
Всеки човек има цветове, които избира, а някои даже следват маниакално своите желания и ги следват даже при избора си на дрех...
6. Дева
За него е доста по-важно приятелката да дава отговор на визията му за идеалния сателит, да бъде интелигентна, добре образована и възпитана. Мъжът Дева може да прекара съвсем целия си живот, с цел да откри своя неповторим „ елмаз “.
7. Козирог
Той е службогонец, работа постоянно е преди всичко, а персоналният му живот е зад кулисите. Ако срещне жена, която споделя неговите цели, той ще се трансформира в най-надеждния й брачен партньор.
8. Риби
 Топ 10: Мъжете, от които би трябвало да бягаш далеко Топ 10: Мъжете, от които би трябвало да бягаш далеко
Да променим колегата си по своите условия е невероятно. Затова е по-добре да не позволяваме до себе си най-тежките случаи. Ето го топ...
В ролята на брачен партньор обаче той въобще не е удобен. Вечният романтик заобикаля отговорността, като я слага на раменете на обичаната си жена.
9. Рак
Истински благородник - вежлив, учтив, грижлив. Идеален е за спокоен фамилен живот. Ако спечелите сърцето му, той ще ви обича и пази до края на живота си.
10. Лъв
Един от най-хубавите съпрузи. И всичко това, тъй като се нуждае от семейство като мощен мотиватор за благополучен и сполучлив живот. Лъвът е същински фамилен мъж, който цени честността и искреността в брака.
 6 знака, че сте избрали неверния мъж 6 знака, че сте избрали неверния мъж
Съвсем обикновено е в едно семейство от време на време да има разправии и кавги. В актуалното всекидневие на непрестанен стрес това се случва. Но...
11. Телец
Той е най-стабилният и предан мъж. Той е по-подходящ за ролята на идеалния фамилен мъж от другите представители на зодиака. Избира надеждна спътница, която има спокоен и гальовен темперамент.
12. Везни
Той би трябвало да има най-красивата брачна половинка, най-красивите деца, най-красивия дом. Любовта и фамилията за него са най-важният съставен елемент в живота.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР