Съпредседателят на “Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков гостува тази сутрин

...
Съпредседателят на “Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков гостува тази сутрин
Коментари Харесай

Кирил Петков: Това, което се случи вчера, беше безпрецедентно

Съпредседателят на “Продължаваме смяната ” (ПП) Кирил Петков гостува тази заран в предаването „ Здравей, България “ по NOVA. Това, което се случи през вчерашния ден, беше невиждано, съобщи той по повод предложения проектокабинет на Мария Габриел.

Бяхме се събрали през вчерашния ден 100 души – министри и цялата парламентарна група, всички не можехме да повярваме, че това беше направено, това беше една политическа машинация, сподели той. За министър на електронното ръководство да вземем за пример ние предложихме девет души, те се появиха с десети и беше като концерт-изненада, уточни Петков.

„ Този кабинет е неуместен. Самите министри през вчерашния ден си подписваха декларация, че не желаят да вземат участие в това нещо “, съобщи той. 12 дни да преговаряш и да ти се появи ново име, което в 12-те дни да не е било упоменато. Тази композиция в никакъв случай в 12-те дни не сме я виждали по този метод, акцентира той.

Конституцията дава период до понеделник, за какво се бързаше и най-после се взриви, попита той. Мария Габриел направи голяма неточност и уязвимост, че се е съгласила да бъде натисната от Борисов. Той хвърли под рейса Мария Габриел, нейната известност беше унищожена с подобен политически ход, който в Европа не е прочут – да отидеш с кабинет, който не е бил координиран, сподели Петков. Двете неща, които ни бяха отказани до последния ден, беше промяната на службите, за които ние искахме да имаме ясна дата до 31 юли да бъде приключена, второто беше текст за следствената загадка, добави той.

ГЕРБ ни помогнаха да разберем какъв брой сме мощни дружно в нашата коалиция, уточни Петков. Когато пристигна мандатът при нас, ние ще съберем всички национални препоръки на ДСБ, „ Да, България “, „ Продължаваме промяната “ и няма да бързаме, а ще мислим. Идеята да се хвърли страната в безпорядък е най-лесната, разяснява съпредседателят на Политическа партия.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР