Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви, че за пореден

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков заяви, че за пореден
Коментари Харесай

Кирил Петков: Когато става дума за ГЕРБ-ДПС, Пеевски взима решения и за двете групи

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи, че за следващ път ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи работят в коалиция и ги прикани да признаят това. Според него, когато става въпрос за двете парламентарни групи, Певвски е индивидът, който взима решенията.

" Ние сме почтени към нашите гласоподаватели и споделяме: " Ние сме в коалиция с Демократична България ", а ГЕРБ и Движение за права и свободи също би трябвало да кажат почтено, че и те са в коалиция дружно. И всички тези срещи, за които господин Борисов приказва, са като среща на две обединения. Но с цел да се приказва за това, Пеевски и Борисов би трябвало да кажат: " Да, ние работим дружно ". Говорим си по телефона.

Когато става дума да обединението ГЕРБ- Движение за права и свободи, индивидът, с който може да се приказва, с цел да се взимат крайните решения нормално е Пеевски, когато са двамата, тъй като той взима решения и за двете групи. Някой път се приказва и с Борисов, само че действително, в случай че би трябвало да се вземе решение, би трябвало да се приказва с Пеевски ", съобщи Петков.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР