Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се извини за думите

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се извини за думите
Коментари Харесай

Кирил Петков се извини на Мария Габриел

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков се извини за думите си за Мария Габриел, които се чуват на записа от съвещание на Изпълнителния съвет на партията, публикуван от довчерашния член на парламентарната му група Радостин Василев.

" В дългата нощ, в която " Продължаваме промяната " трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше доста страсти, отзиви, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за госпожа Мария Габриел ", написа Петков.



И добави какво е персоналното му отзиви за досегашния български еврокомисар: " Считам, че Мария Габриел е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката. Дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете ".

Петков за неуважителния език към дамите в политиката, откакто пред съпартийците си (както се чува в записа) интерпретира нейното прочувствено положение и разяснява нейни родственици.

Самата Габриел, (преди извинението на Петков), че продължава да се усмихва и " не трябва да се бъркат страстите с твърдостта, принципността, прозрачността и правилата ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР