Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се извини на Мария

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков се извини на Мария
Коментари Харесай

Кирил Петков се извини на Мария Габриел: Тя е пример за смелостта на дамите в политиката

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков се извини на Мария Габриел за изреченото по неин адрес, което се чува в записа на народен съвет на партията. беше публикуван в петък от отделилия се от ПП-ДБ народен представител Радостин Василев.

Петков признава, че по време на съвета, на който партията е обсъждала какво да прави за втория мандат, е имало " доста страсти, отзиви, квалификации ". Те са били съпроводени и от " непрецизен изказ " от негова страна за представителката на ГЕРБ:

" Считам, че Мария Габриел е образец за смелостта и качествата на дамите в политиката. Дълбоки почетения към нея и към всяка дама, взела решение да трансформира политиката в предопределение. Знам какъв брой е мъчно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкоз добре знам какъв брой е належащо и скъпо. С такива образци имам вяра, че изпращаме мощно обръщение и мотивация повече дами да схванат, че мястото на всяка от вас е тъкмо там, където си изберете ", написа съпредседателят на Политическа партия в своя профил във Фейсбук.

Личността на Габриел е наранена на няколко пъти в публикувания от Василев запис, като Петков я разказва като човек, който има упоритостта да бъде министър председател и споделя, че даже в началото се е разплакала, когато ѝ предложили да е външен министър и вицепремиер, само че без да получава премиерското мястото на Николай Денков.

Самата Габриел сподели по-рано в събота, че към момента няма да разяснява записите, само че акцентира, че продължава да се усмихва и " не трябва да се бъркат страстите с твърдостта, принципността, прозрачността и правилата ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР