Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков потвърди, че Лена Бориславова

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков потвърди, че Лена Бориславова
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви, че Лена няма да става следващата кметица на столицата

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков удостовери, че Лена Бориславова няма да е претендент за кмет на София. Нейната задача ще бъде структурирането на екипите и активността им. По думите на Лена претендентът за кмет ще бъде фигура, която ще е по общо единодушие на всички организации, с които " Продължаваме промяната " работи. Това са " Спаси София " и " Демократична България ".

Спекулациите дали Лена Бориславова ще е претендентът за кмет на Политическа партия пристигнаха откакто тя се отхвърли от депутатското място в Народното събрание, с цел да се концентрира върху локалните избори.

Бориславова съобщи, че не счита, че сега партиен претендент, който е разпознаваемо лице, е най-хубавото решение, с цел да има обединяване към него.

" Целта на тези избори е цялостно обединяване за кандидатурата, тъй че тя да е безспорна. "

" За София сме освен с Демократична България, само че желаеме общ претендент и със " Спаси София ". Ще работим дружно и претендентът ще бъде един. Още нямаме име ",  разяснява Кирил Петков пред bTV. 

" Мотото на нашата партия е, че това, което споделяме, го и вършим. В този дух през вчерашния ден подадох заявление за освобождението ми като депутат, тъй като не желая да заблуждавам хората с непрекъсната промяна в желанията ", добави Лена Бориславова.

" Както в детайли обясних и в своя позиция във Фейсбук, моята последваща задача е да продължа с координацията, която тече през последните няколко месеца много интензивно за локалните избори ", разясни тя.

" Този път ние нямаме право да се колебаем и занапред да се ориентираме в обстановката. Столична община е в извънредно тежко положение, виждаме го всички в града. Решенията би трябвало да стартират да се вършат от ден първи, а това изисква работни групи, привличане на специалисти, основаване на обща стратегия, към която да се работи и това е нещо, което вършим още от ноември месец. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР