Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков отговори остро на досегашния

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков отговори остро на досегашния
Коментари Харесай

Кирил Петков отговаря на Руди Гела: Проруските сили пищят

Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков отговори остро на досегашния си народен представител Радостин Василев, който популяризира скришен запис от съвещанието на Политическа партия в неделя против понеделник. 

" Наблюдаваме съгласуваност на проруските сили в България " - е късата трактовка на Петков за случилото се.

" Никой не може да ни повлияе да реформираме службите и да създадем постоянно държавно управление ", сподели Петков.

Ние не записваме нащите национални препоръки, увери експремиерът. Радостин Василев участваше във всичките конгреси, това са записи за първи път. Ние би трябвало да изслушаме 5-те часа, с цел да забележим дали има операции.

Какво обещахте на Василев?, попитаха го публицистите. " Нищо не сме му обещавали, само че ми е забавно какъв е бил диалогът на Василев с шефа на ДАНС в 10 вечерта. ", отсече съпредседателят на Политическа партия.

Остава това, което ние сме декларирали - ясната поддръжка за ротационния кабинет, което остава в целия период, имаме вяра, че слвед този сложен миг, това е единственото допустимо, увери Петков. Трябва да се каже, че това не е коалиция, посочи той.

Трябва да изслушам целия запис. Призовавам всеки да изслуша целия запис. Фактът, че при нашето гласоподаване групата беше съвсем разграничена, демонстрира какъв брой е мъчно е било и какъв брой доста ги мислим тези неща, посочи Петков.

На въпрос дали са подготвени да трансформират лица в кабинета, Петков сбито отвърна: " Не ". 

В момента акад. Денков приказва с всички министри птоотделно, съгласува ги с Мария Габриел. Има министри, които в началото бяха поканени, само че не можаха да одобряват, тъй като не имаха вяра, че кабинетът ще се случи. Някои от тези евентуални министри в този момент споделят, че са подготвени да вземат участие в ръководството.

Очаквайте детайлности.


ТЕМА преди 25 минути 1235 преди 56 минути 1924 преди 2 часа 4473
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР