Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков обяви в Twitter, че

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната“ Кирил Петков обяви в Twitter, че
Коментари Харесай

Петков: Опитите да се провокира хаос в институциите чрез нерегламентирани записи на политически срещи няма да ни попречат

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков разгласи в Twitter, че записите от съвещанието на Националния съвет на партията са нерегламентирани и те няма да попречат да бъде формирано устойчиво проевропейско държавно управление.

„ България се нуждае от устойчиво проевропейско държавно управление, което да работи за приемане в Шенген, в еврозоната и за същинска правосъдна промяна, която да противодейства на про-руската интервенция “. Това написа водачът на „ Продължаваме промяната “. Опитите да се предизвика безпорядък в институциите посредством нерегламентирани записи на политически срещи няма да ни попречат “. Това написа Кирил Петков в профила си в Туитър.

Петков показва в обявата си още, че България има потребност от проевропейско държавно управление, което „ да работи за влизане в Шенген и еврозоната, както и същинска правосъдна промяна, с която да противостои на съветското въздействие “.

 Снимка: БГНЕС

Разпространеният от Радостин Василев запис от съвещание на Националния съвет на Политическа партия стана причина ГЕРБ-СДС да замразят договарянията за сформиране на държавно управление с втория мандат.

Не е известно към момента, по кое време ще бъде връчен втория мандат.

Етикети: записинерегламентиранипетков
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР