Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков обяви, че партията му

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков обяви, че партията му
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната" знае кои ще са им министри, другите партии още ги обмислят

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков разгласи, че партията му е подготвена със своите оферти за министри, само че останалите политически сили, с които водят договаряния за съставянето на държавно управление, към момента не са. Това се разбра след среща на парламентарната група на " Продължаваме промяната " в Народното събрание, оповестява БНР.

Петков посочи, че на съвещанието на групата се почистват детайлите по съдружното съглашение, с цел да може на следващия ден то да бъде показано на Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ". След това трите партии би трябвало да нанесат последните си бележки и след уточняването им да бъде подписано съглашението.

" Разговорите вървят в доста градивна посока и към този момент няма никакви изненади. Действаме си по стратегия и се веселя, че почистваме всичките, даже и дребни нюанси, които би трябвало да се изчистят в този момент, тъй като това ще укрепи бъдещите политики на общите ни дейности. Коалиционните ни сътрудници се съвещават между тях кои да са техните оферти за министри. Така че чакам в напълно скоро време да ги получим, само че още нямаме този лист за част от хората. Ние знаем за нашите, само че за техните - не ", добави Петков, като посочи, че когато описът с министри е дефинитивно подготвен, тогава ще бъде показан пред медиите.

Той удостовери, че сигурно ще има едно ново министерство и то ще е на нововъведенията и растежа. Петков позволи, че на следващия ден може да се разбере какъв ще е броят на министерствата в бъдещия кабинет.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР