Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е предложил своето място

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков е предложил своето място
Коментари Харесай

Петков предложил на Александър Дунчев своето място в листите, но той отказал

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков е предложил своето място като лидер на листа на Александър Дунчев, само че той е отказал. Това съобщи пред Би Ти Ви някогашния министър председател, като посочи, че листите на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " за идните на 2 април предварителни парламентарни избори са подредени по метод, който е най-хубавият вероятен.

След като се разбра, че няма да е лидер на листа, някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Александър Дунчев втвърди тона към обединението. Той даже упрекна партията си в задкулисие. В обява в профила си във " Facebook " Дунчев разгласи, че обединението " пресъздава порочните модели на ръководство на ГЕРБ ", както и че идеите му в опазването на горите са " завладяни или отвлечени ".

" Нямаше напрежение при реденето на листите в никой, който поставя идеята пред персоналните си упоритости. Важно е съединението да се случи, с цел да може един единен фронт да се изправи против задкулисието. Предложих моето място в София на Александър Дунчев, в случай че в действителност имаме обща идея. Той не одобри ", сподели Петков.

Той добави, че неговият шеф на кабинета по време на ръководството му Лена Бориславова ще бъде в листите на обединението, само че не посочи нито в кой регион, нито на каква позиция. По думите му тя е знак на битката на против " калната машина на задкулисието, която не може да накара млади и свестни хора да се отхвърлят от битката за по-добра България ".

След рухването на държавното управление " Петков " предходната година Бориславова разгласи, че ще си почине от политиката. Тя стана цел на разнообразни офанзиви от страна на жълти медии. Последната подигравка пристигна от сценаристите на водача на " ИТН " Станислав Трифонов, които разпространиха ария, отдадена на нея. Бориславова разгласи незабавно по-късно, че ще съди екипа на Трифонов.

Кирил Петков разяснява и тематиката с разрушената през седмицата плоча на Паметника на руската войска. Според него монументът не би трябвало да бъде разрушаван, а изместен. Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пък се разгласи за премахването му.

" Не имам вяра, че в средата на нашата столица би трябвало да имаме монумент на човек, който държи шмайзер над главата си. Но това е част от историята ни ", добави Петков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР