Съпредседателят на Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ Кирил Петков заяви, че

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ Кирил Петков заяви, че
Коментари Харесай

Кирил Петков, ПП-ДБ: Няма да влезем в зала, така не може да се продължава

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Кирил Петков съобщи, че втората политическа мощ няма да влезе в пленарна зала през днешния ден. Причината за това е, че „ нещата, които се случват в последните дни са неприемливи “ .

Тази заран ПГ на ПП-ДБ няма да влезе в зала. Ясно предупредихме, че нещата, които се случват последните дни са неприемливи. Вчера следобяд три регулатора – Сметна палата, Българска народна банка и Здравната каса, бяха вкарани в комисия “ , съобщи Петков. Бившият министър председател разгласи, че сега ГЕРБ-СДС, „ Възраждане “ и Движение за права и свободи основават прикрито болшинство, с което се пробват да „ прокарват “ своите политики .

„ Всички регулатори, които са с мандат от 5 години, да бъдат сменени от това прикрито болшинство, няма по какъв начин да го позволим. Българската страна не заслужава да има същите регулатори както преди’, сподели още той. ПП-ДБ се събират през днешния ден на заседание, след което обединението ще излезе с декларация за това какви ще бъдат дейностите им, в случай че от ГЕРБ-СДС продължат със същите дейности. Той акцентира:

„ Ако някой си мисли, че ние ще си приказваме единствено през медиите, това няма да се случи. Днес цялата ни парламентарна група отива на заседание, с цел да вземем решение какво вършим, в случай че този вид нарушавания на съглашателството, не престават. След днешния ден ще имаме декларация какви са дейностите, в случай че ГЕРБ-СДС продължат този метод. “

На въпрос дали е допустимо да бъде хвърлена оставка на държавното управление , Кирил Петков съобщи, че това е допустима догадка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР