Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев стои зад думите си,

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев стои зад думите си,
Коментари Харесай

Асен Василев стои зад думите си в записа, но открива изрязани части

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев стои зад думите си, казани на партийното съвещение, до всички медии и провокира отвращение у останалите политически сили. По думите му той ги е казвал неведнъж пред гласоподавателите.

" Не са неща, които българските жители не знаят или ГЕРБ не са знаели, развива се мелодрама, от която може би да се извлече преимущество в преговорният развой ", разяснява той пред Нова телевизия.

 Радан Кънев: Василев направи ченгесарска офанзива, която може да бъде проследена до Русия Радан Кънев: Василев направи ченгесарска офанзива, която може да бъде проследена до Русия

Василев сподели, че в записа има изрязани негови думи за кадрови промени в службите и даже се радва, тъй като към този момент ще може да приказва по тези тематики по-открито. Най-голямо отвращение у коментаторите - политици и анализатори, провокира изказванието му, че службите ще оглавят " наши хора, утвърдени от посолствата ", които се поясняват като допускане на интервенция във вътрешните работи на страната.

 Цитат на деня: Чували ли сте записи на Пеевски, Радев, Цитат на деня: Чували ли сте записи на Пеевски, Радев, " Възраждане "?

" Представете си, че имаме страна, в която компютри на министерство се употребяват за навлизане на Русия като хакерски плацдарм в партньорски служби. Представете си, че службите 24 часа преди офанзивата против Украйна споделят, че такава няма да има. Представете си страна, в която има нулева подготовка за това, което се случи в Украйна, нямаме дори йодни хапчета. В която се получава от Европа запровед за арест, дадена единствено на най-висш кръг в службите и Министерство на вътрешните работи и като идват непознатите партньорски служби, намират копие от нея в колата на този, който е трябвало да бъде задържан, а него го няма. И като си го визиите, ми кажете по какъв начин се влиза с тези служби в Шенген и еврозоната ", попита риторично Василев.

Той позволи, че в случай че не бил Радостин Василев да популяризира записа, щели са да го пуснат жълтите медии, и още веднъж препрати към интереса на службите.

Имаме надълбоко навлизане на съветски ползи в нашата система за сиурност и то би трябвало да бъде преборено, заключи той.

Как Василев отговори на други въпроси за записа от партийноно съвещание и за договарянията с ГЕРБ, виже във видеото.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР