Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев коментира в кулоарите на

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев коментира в кулоарите на
Коментари Харесай

Василев за взрива срещу Гешев: Изглежда по-скоро като пиратка, изплашила зайци

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев разяснява в коридорите на Народното събрание опита за нападение против основния прокурор Иван Гешев, станал на 1 май.

" За това би трябвало да се произнесат следствените органи. Това, което се вижда от снимковия материал, който е показан, наподобява по-скоро като пиратка, която е изплашила зайци ", съобщи той.

Василев направи коментар и за изразените по-рано през днешния ден планове на ГЕРБ-СДС да стартират договарянията с другите парламентарно показани партии.

" Право на ГЕРБ-СДС е, те са първа политическа мощ, имат мандат и би трябвало да вземат решение. Всичко, което желаеха от нас, го направихме. Представихме кабинет, с цел да имат те цялостната информация и да вземат виновните решения за страната. Ако се стигне до втори мандат, ще приказваме с всички политически сили ", сподели той.

Относно думите на Борисов, че Василев е подготвен за доживотен финансов министър, той разяснява, че по време на неговия мандат като финансов министър, бюджетният недостиг е бил до 3%, което е осъществимо и тази година.

" В същото време за първи път България оглави положителните ранглисти в Европа - първи по растеж на износа в Европейски Съюз, втори по растеж на индустриалното произвеждане в Европейски Съюз, първи по растеж на заплатите в Европейски Съюз. Това се случва, когато се организира финансова политика парите да отиват към всички жители и компании, а освен към избрани офшорни компании и избрани шкафчета и чекмеджета ", сподели още Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР