Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев е бил близък с

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев е бил близък с
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Асен Василев е ходил всеки ден в офисите на Nexo да ги съветва

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Асен Василев е бил непосредствен с шефовете на Nexo и „ всеки ден ходил в офиса им, с цел да ги поучава ”. Това съобщи водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в изказване пред своята телевизия 7/8.

„ Днес излезе, че банката на криптовалута Nexo, която се проверява, седем американски щата са скочили, че това е една пирамида на криптовалута и става въпрос за едни 90 милиарда, от които тия, които са главните играчи са „ тафнали ” 1 милиард и 400 милиона. Настимир Ананиев има общи свързани компании. Асен Василев е човек, който е ходил всеки ден в офиса им и са били доста близки и ги е съветвал, само че всички си траят. Ако бяха хора, свързани с Има Такъв Народ, това щеше да е първа вест... Ако бяхме ние, това щеше да е нек`ъв пъкъл!... Това е, тъй като има двоен критерий ”, споделя Трифонов.

Слави Трифонов разяснява и връзките на президента Румен Радев и „ Продължаваме промяната ”: " Имам възприятието, че живеем в една неуместна страна, цялостна с неистини, лъжци и хора, които имат вяра. Асен Василев излезе по една телевизия и сподели, че Бойко Борисов и президентът се виждат всеки ден. Без да има нито доказателства, нито фотоси, нито нищо ”.

„ Лъжата е станала разменна монета. Силата е да лъжеш ”, сподели той.

Той уточни, че има двоен критерий, както било с песента, която сценаристите му пуснаха, отдадена на Лена Бориславова. „ Много ненавист и хейт против нас има последните 2 година Ние няма да си мълчим ”, сподели още Трифонов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР