Съпредседателят на ПП Кирил Петков отхвърли възможността да подкрепят на

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков отхвърли възможността да подкрепят на
Коментари Харесай

Петков отхвърли офертата на Борисов: На балотажи няма да подкрепяме кандидати на ГЕРБ-СДС

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков отхвърли опцията да поддържат на балотаж претендент, повдигнат от ГЕРБ-СДС - предложение, направено през днешния ден от Бойко Борисов:

" На национално равнище, ние говорихме с нашите структури и имаме вяра, че на всички балотажи ПП-ДБ ще бъде част от тези балотажи. Така че кой ще поддържаме - ще поддържаме нашите претенденти ".

 

ПП-ДБ си слага за цел победа още на първи тур и цялостно болшинство в Столичния общински съвет.

 

Това разгласи претендентът за кмет на София Васил Терзиев, който през днешния ден дружно с лидера на листата с общински съветници Борис Бонев и съпредседателите на обединението Кирил Петков и Христо Иванов се записва в Общинската изборна комисия.

 

ГЕРБ е главен конкурент на ПП-ДБ и подкрепящите ги обединения " Спаси София " и " Екипът на София ", изясни Васил Терзиев:

" Ние работим за изборна победа на първи тур. Притеснява ни 17 години завещание, което ние ще би трябвало да поправяме, което не е по никакъв начин елементарно ".

 

Борис Бонев отхвърли всевъзможни варианти за повтаряне на локално равнище на управническата формула с ГЕРБ:

" Точно с цел да спечелим цялостно болшинство в София и да управляваме този град по напълно нов метод, тъй че и ремонтите на ремонтите, и корупционните схеми, и всичките опити с претендента на ГЕРБ да се конструира нова фасада, зад която ГЕРБ да продължат да дерибействат, да не могат да се осъществят ".

 

Петков удостовери, че в Бургас Политическа партия и Демократична България няма да имат общ претендент за кмет. Уговорката е да бъде подсилен, който от излъчените от двете обединения претенденти - Константин Бачийски и Димитър Найденов, доближи до балотаж.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР