Съпредседателят на ПП Кирил Петков не осъди вчерашните действия на

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков не осъди вчерашните действия на
Коментари Харесай

Кирил Петков за битите в РСМ българи: Да не оставяме отношенията ни на тема инциденти

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков не осъди вчерашните дейности на управляващите в РСМ, които позволиха да бъдат бити български жители на българо-македонската граница. " Важно е да не оставяме ракурса на връзките сред двете страни единствено на тематика какъв случай се е случил ", съобщи някогашният министър председател и още веднъж завъртя плочата за развиване на " инфраструктура, стопанска система, с цел да може връзките ни да имат и положителен темперамент ". 
" Аз имам вяра, че на идващите избори с " Демократична България " ще се явим с общи листи. Ние и Демократична България ще сме главното ядро, само че започваме да привличаме и много цивилен организации, които до момента не са се обвързвали с политика. Видя се, че политиките и задачите, които всеки от нас поставя на масата, са общоприети и би трябвало да се случат ". 

Това съобщи пред БНР съпредседателят на " Продължаваме промяната " и някогашен министър председател Кирил Петков и предвижда на изборите на 2 април социолозите да бъдат сюрпризирани от резултатите на обединяването, тъй като " ние сме единствената динамичност в политическото пространство, където има съединяване ". 

По думите му задачата на това обединяване ще е в идващия парламент да има задоволително хора с общи цели като правосъдна промяна, по-добро обучение, по-добро опазване на здравето, антикорупция: 

" Трябва да са ясни кои са задачите и кои са целите. И всички хора, които имат вяра в тези цели и цели, би трябвало да застанат един до друг. Не може да се стои на неутрална почва към този момент ". 

Във връзка с връзките сред България и Северна Македония някогашният министър председател Кирил Петков разяснява: 

" Важно е да не оставяме ракурса на връзките сред двете страни единствено на тематика какъв случай се е случил. Едновременно, до момента в който се работи против езика на омразата, би трябвало да се отворят и другите тематики - инфраструктура, стопанска система, с цел да може връзките ни да имат и положителен темперамент. В момента е оставено на едни хора, които са доста гласовити, да дефинират разговора сред двете страни. Време е да се върнем към по-позитивните действия, а въпреки това, към рамката, която нашето държавно управление даде - Европа да бъде страната, която да натиска за изчистване на езика на омразата ". 

По думите му на РСМ би трябвало да ѝ се каже, че изискванията са сложени от Европейски Съюз и няма избор, с изключение на да стартира работа по позитивните тематики с България и изчистването на езика на омразата, в случай че желае да има европейско бъдеще: 

" Този вид разговор към този момент е вероятен, тъй като по време на нашето държавно управление успяхме Европа да застане на наша страна ".

 
 
05 Фев 202360405 Фев 202335305 Фев 202372105 Фев 202353605 Фев 202323505 Фев 202366КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023363111 Яну 2023224628 Яну 2023294526 Яну 2023566
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР