Съпредседателят на ПП Кирил Петков днес даде изявление във връзка

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков днес даде изявление във връзка
Коментари Харесай

Кирил Петков: Шефът на ДАНС ми се обади снощи, за да прати кола, която да ме пази пред нас

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков през днешния ден даде изказване по отношение на изявлението на Радостин Василев.

Днес се потвърдиха нещата, за които през вчерашния ден ви предупредихме. Явно опцията да се образува постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е основната причина за днешната офанзива. От сутринта следим съгласуваност сред проруските сили у нас, в това число „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия. Така съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков разяснява записите, пуснати от съпартиеца му Радостин Василев. Василев твърди, че те са от съвещание на Националния съвет на Политическа партия. И разкри, че нощес е получил позвъняване от шефа на ДАНС, който му споделил, че „ има някакъв сигнал на най-високо равнище за опасност за мен и пращал кола, която да ме пази пред нас ”.

„ ДАНС охранява единствено стратегически обекти, а не обособени лица, тъй като няма такива пълномощия. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни диалози сред шефа на ДАНС и този народен представител? Възможно ли е в този диалог някой да спрял всички диалози, които бяха готови? ” запита Петков, съобщи Нова тв.

Той акцентира, че никоя друга страна не може да въздейства върху избора, който политиците у нас вършат за бъдещи промени. „ Всеки претендент, който ще предложим за бъдещите назначения в службите, ще държим да е с чисто правосъдно минало, да не е бил част от незаконна група в България или Европа, да не е бил сътрудник на вражеска страна, нито на „ Държавна сигурност ”. Не сме съгласували с нито едно посолство предлагането за нито една от службите до този миг ”, акцентира съпредседателят на Политическа партия.

Според него най-важният въпрос все още е за какво президентът продължава да бави връчването на втория мандат и дали това е „ синхронизирано с днешната конференция ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР