Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов най-после призна пред БТВ,

...
Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов най-после призна пред БТВ,
Коментари Харесай

Атанасов ял от тортата с рязаната детска глава, готов е да стане министър, има идея да отиде и в КС

Съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов най-сетне призна пред БТВ, че неговата парламентарна група ръководи дружно с ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. Той уточни, че ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат болшинство, само че все пак ръководят дружно с обединенията на Бойко Борисов и Делян Пеевски.

 

Според Атанасов Пеевски води предизборна акция вътре в Движение за права и свободи и по тази причина бил толкоз хиперактивен в Партийния дом. Все още не е обсъждан въпросът дали при ротацията при започване на март месец ще има министри на Движение за права и свободи.

 

Вътрешният министър Калин Стоянов ще е министър до ротацията и по-късно ще се реши дали да остане на поста или не. Здравният министър проф. Христо Хинков към този момент също остава отраслов министър. Атанасов е сигурен, че ще откри политическа поддръжка за радикална смяна в службите.

 

" Има концепция да стана парламентарен арбитър, само че не знам дали там ми е мястото ", сподели още Атанасов. Той добави, че е подготвен да помогне, в случай че го потърсят за министър.

Атанас Атанасов сподели още, че на коледното празненство на ПП-ДБ е ял от тортата, украсена със отрязана детска глава и разчленени елементи от човешко тяло, наподобяващи на разрязания Паметник на руската войска.

 

Атанасов е сигурен, че ще откри политическа поддръжка за радикална смяна в службите.

 

" Президентът Румен Радев пресолява супата с офанзивите си против измененията в Конституцията ", разяснява Атанасов рецензиите на президента във връзка ремонта на Основния закон. Атанасов е отчаян, че президентът Румен Радев не е споделил нито една добра дума за държавното управление.

Атанасов уточни още, че след измененията в Конституцията и приемането на Бюджет 2024, сглобката ще стартира с регулаторите и правосъдните закони. Сглобката не се тормози от измененията в Основния закон и те не вършат прокуратурата политически подвластна, а отчетна и работеща, разяснява Атанас Атанасов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР