Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където

...
Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски посети Разград, където
Коментари Харесай

Съпредседателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се срещна с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от Разградска и Русенска област

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски посети Разград, където организира срещи с претендентите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той разиска с тях проблемите на общините от района, както и настоящата конюнктура, в която протича предизборната акция.

В срещата участваха претендент кметове от област Разград и Русе на община Завет - Ахтер  Велиев, Исперих- инж. Белгин  Шукри, Кубрат-Алкин Неби, Лозница- Севгин  Шукри, Разград- Хабибе  Расим, Самуил - Джевдет  Азис, Цар Калоян - Дауд  Аляовлу, претендент кмета на Вятово -Мехмед Мехмед, община Русе - Айдоан Джелил, Областният председател  на Движение за права и свободи Русе Дауд Ибрям,  регионалният ръководител на Разград Мехмед Салим.



Да поддържат сътрудниците си в Разград дойдоха зам. ръководителят на Народно събрание Филиз Хюсменова, зам.-председателя на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, зам.- ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид,  народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният народен представител доктор Хасан Адемов, регионалният на ръководител на Движение за права и свободи Добрич Ердинч Хаджиев, претендент кмета на община Крушари Илхан Мюстеджеб, претендентът за кмет на община Белица Радослав Ревански и регионалният ръководител на Движение за права и свободи Шумен Айсел Руфад.

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски посети Районното мюфтийство в Разград и джамията “ Ахмед Бей ” и паметника на културата от национално значение джамията “Ибрахим Паша ”, черквата “Св. Николай Чудотворец ” и новостроящият се православен храм “Св.Цар Борис - Михаил Покръстител ”.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР