Съпредседателят на - отрече да е заплашвал министъра

...
Съпредседателят на  -  отрече да е заплашвал министъра
Коментари Харесай

Кирил Петков отрече да е заплашвал министър Йоловски, както и да е бил разпитван по казуса

Съпредседателят на " - " отхвърли да е заплашвал министъра на електронното ръководство. В изявление за той съобщи, че това в никакъв случай не се е случвало и не е разпитван по проблема, след което дефинира обвиняванията по негов адрес като " плоска клевета и опит за похищение на вниманието ".

По мотив идния балотаж на локалните избори тази неделя Петков съобщи, че чака поддръжка от за издигнатите за кметове на " - ", които са против претенденти на други обединения.

Съпредседателят на " " изрично отхвърли да е оказвал напън върху министъра на електронното ръководство за публични поръчки в размер на 600 млн. лева " Никога не съм приказвал с този министър за никакви суми, никакви поръчки, нямам концепция за какво е със засилена защита ", отговори Петков във връзка информацията, че Йоловски и фамилията му са получили засилена защита през последните дни.

Твърди се, че тя е назначена по искане на министъра, откакто той е бил разпитан в антикорупционната комисия, където е дал показания за изнудване и отправени закани към него и фамилията му, свързани с възлагането на публични поръчки в региона на електронното ръководство за стотици милиони левове.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР