Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски разпространи своята позиция относно последните

...
Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски разпространи своята позиция относно последните
Коментари Харесай

Пеевски към Борисов и Петков: Намерете съгласие за кабинет до 12 часа днес! Ще имате подкрепата на ДПС

Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски популяризира своята позиция по отношение на последните събития в " некоалицията " и идното връчване на мандат от президента. Ето и цялата позиция:

Обръщам се към водачите на ГЕРБ и ППДБ Бойко Борисов и Кирил Петков:

Времето за игри и надигравания завърши. Бъдете на висотата на водачеството си като национално виновни държавници и политици и направете всичко допустимо до 12 часа през днешния ден да постигнете единодушие и да излъчите държавното управление, от което имат потребност страната и хората.
Това, че ръководи коалиция е единственото несъмнено и ясно нещо от деня, в който постави клетва държавното управление на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го удостоверявам, като водач на партия, която даде своята поддръжка в името на стабилността и сигурността на България.

От водачите се чака и в този момент да намерят единодушието между тях, да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се пробват да ги мерят на кг.

Да признаят очевидното - че са коалиция и да продължат с промените, за които е призвано това ръководство.

В петък организирах диалози с ПП-ДБ за координиране на текстовете, които касаят квалифицираните болшинствата и дружно изработихме доста положителни текстове, които бяха утвърдени от ГЕРБ.
От това единодушие ще произтекат най-важните промени, които започнаха с измененията в Конституцията - промяната на правосъдната система и битката с корупцията.

Това е продължение на единодушието, реализирано за измененията в Конституцията и, както не един път сме заявявали - ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители.

Затова, седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи.
Време е за едно ново начало за България, което ние като водачи на партиите си изискуем на хората и Движение за права и свободи ще работи за това.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР