Съпредседателят на “Демократична България Христо Иванов призова за оставката на

...
Съпредседателят на “Демократична България Христо Иванов призова за оставката на
Коментари Харесай

Демократична България: Кметът на Пловдив да си готви оставката и да се извини

Съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов прикани за оставката на кмета на Пловдив Здравко Димитров. Повод за това е, че кметът изключи общинските съветници от обединяването от разискванията за бюджета на Пловдив, а през вчерашния ден непосредствено разгласи, че повода е присъединяване им в митингите и ги назова “мишоци ”.
“Искам да кажа на кмета на Пловдив да си готви оставката и да вземе да се извини на жителите на Пловдив и на моите сътрудници тук”, съобщи Христо Иванов. Той приказва пред медиите дружно със съветниците от “Демократична България – Обединение” Веселина Александрова (Да, България) и Йордан Иванов и Добромира Костова (ДСБ). Христо Иванов уточни, че общинарите от “Демократична България” очевидно не основават комфорт на локалната власт, само че това е част от работата им. Изтъкна, че те съставляват част от жителите на Пловдив, които са дали своят вот за тях, и жителите вземат решение на избори дали работата им в Общинския съвет е градивна.

“Г-н Зико е хубаво да научи А и Б на демокрацията. Защото той не е тук, с цел да тропа по масата и да се упражнява като някакъв средноазиатски дерибей. Той е тук, с цел да работи за жителите на Пловдив, които му заплащат заплатата”, съобщи Христо Иванов. “Имаме една вест за ГЕРБ и за Здравко Димитров: Сталин умря, Тодор Живков умря, времето на дерибейщината приключи”, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР