Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отговори на нападките на

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов отговори на нападките на
Коментари Харесай

Иванов отвърна на удара: Подарихме на ИТН пропагандни пасквили и Трифонов вече ги използва

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов отговори на нападките на водача на " ИТН ", който го нападна персонално с изказвания за връзки на родителите му с Българска комунистическа партия, както и против самия него.

Иванов му отвърна задочно също в обществената мрежа:

" Вчера подарихме на Има Такъв Народ сбирка от пропагандните пасквили, които Пеевските медии разгласяват с години против нас и през днешния ден господин Трифонов към този момент ги употребява по предопределение (Иванов персонално даде изданията на народен представител от Има Такъв Народ - б.р.). Това не е изненада - във всеки миг, в който Има Такъв Народ се сблъскат с кардинални причини, за които нямат отговор, те минават към гневна персонална експанзия. Атаките с тези опорки не са ни спирали през всички тези години, няма да ни спрат и в този момент.

Интересно е друго, господин Трифонов кардинално е прав: биографиите на претендентите за министерски постове са основен въпрос. От тях хората могат да схванат дали един претендент има потенциала да носи голямото публично доверие, което се изисква за заемане на тези постове. Това се опитвахме да разбираем и ние от самото начало на неговите сценаристи : не можем да влагаме гласуваното ни доверие в претенденти, без да ги подложим на доста деликатна предварителна преценка. Нещо, което до момента се струваше скандално на Има Такъв Народ до там, че го нарекоха изменничество. Добре е, че са почнали да схващат, че в действителност би било изменничество към гласоподавателите, в случай че не създадем такава преценка.

Ако процесът на преоткриване на разпоредбите на политическия живот от страна на управлението на Има Такъв Народ продължи в същото направление , може и да схванат и другите неща, които им казвахме: не може да се опитваш да налагаш диктат, изключително в случай че имаш единствено 65 гласа; когато ти би трябвало поддръжка, би трябвало да си подготвен да даваш отчетност; плаващите болшинства са рецепта за безнаказаност и корупция; няма парламентаризъм, когато решенията се взимат от някой, който не е нито в Народното събрание, нито пред медиите.. Остава това политическо съзряване да се случи в точния момент, с цел да не пропилеем и опцията за третия мандат... ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР