Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов коментира какви са вариантите

...
Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов коментира какви са вариантите
Коментари Харесай

Атанасов: Трябва да се загърбят еготата на няколко човека. Някои от ИТН е най-добре да не говорят публично

Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов разяснява какви са разновидностите за сформиране на нов кабинет в границите на това държавно управление.

" Ние от Демократична България считаме, че би трябвало да се създадат старания да се сформира кабинет. Обществените упования са такива. Хората не желаят да вървят на избори. Трябва да се загърбят еготата на няколко индивида. Не желая да влизам в елементи. Самият Кирил Петков няколко пъти сподели, че в случай че би трябвало да се сътвори кабинет без негово присъединяване, той е подготвен. Това е вътрешно партиен въпрос на мандатоносителя. Трябва да се съобрази и с останалите в последна сметка, с цел да може да се образува болшинство. Аз не споделям, че са прави от Има Такъв Народ, тъй като те направиха всичко належащо, с цел да смъкват държавното управление. Бих споделил също, че някои от тези хора най-добре да не приказват обществено ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Ние не сме мандатоносители, по тази причина няма да давам отговор на този въпрос. Днес имаме събиране на партията. Правилно е да се даде правото на мандатоносителя да даде поръчката, съобразявайки се с всички тези условия. И Асен Василев става, и други хора има в Политическа партия, които имат качества. Да, Никола Минчев беше един доста добър ръководител на Народното събрание, просветен, учтив, погрешно беше това, че го смъкнаха. ГЕРБ и Движение за права и свободи е най-добре да стоят в съпротива ", безапелационен бе Атанасов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР