Съпредседателят на ДБ Христо Иванов обяви, че парламентарната група е

...
Съпредседателят на ДБ Христо Иванов обяви, че парламентарната група е
Коментари Харесай

ДБ иска от коалицията ново име за шеф на БНБ

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разгласи, че парламентарната група е предложила на съдружните си сътрудници - на Андрей Гюров от Политическа партия и на Любомир Каримански от Има Такъв Народ - да бъдат оттеглени и ръководещата коалиция да се сплоти към ново име и да го предложи на масата. Това сподели той в коридорите на Народното събрание. Той самият счита, че " би трябвало да се откри рационално решение, тъй като не може цялата страна да се дестабилизира поради един човек, който и да е той... ".

" Когато е трябвало и пред който е трябвало - съм предложил ", отговори на въпрос с искане за спомагателна конкретика от публицисти. Той призна, че има напрежение в обединението по тематиката и прикани да се откри градивно решение.

За той отхвърли да дава отговор, само че разяснява: " Ситуацията не е естествена, приканвам полицията и всички органи да ревизират защо става дума ". Темата за него стартира да прелива.

Трябва да спрем това, поради че България е в тежко състояние , никой не може да си разреши поради един човек и един пост, акцентира той. На въпроса дали митингите на АПИ и изборът на шеф на Българска народна банка имат връзка, той сподели сбито: " Мисля, че е явно. "
 Петков съзря външна провокация в опасността против Каримански
Петков съзря външна провокация в опасността против Каримански

Абсурдно било да се подозира другият претендент за Българска народна банка и ръководител на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР