Съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов коментира, че следващото служебно правителство

...
Съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов коментира, че следващото служебно правителство
Коментари Харесай

Партиите с коментар за служебното правителство

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов разяснява, че идващото служебно държавно управление ще е " още от същото " и изрази вяра, че служебният кабинет ще обезпечи почтен и транспарантен избирателен развой. Бившият министър председател Кирил Петков настоя служебното държавно управление и съответно Министерство на вътрешните работи да си " свършат работата безупречно " на изборите, тъй като жителите разчитат да има почтени избори. 

От своя страна депутатът от ГЕРБ Тома Биков акцентира, че приоритет на назначеното през днешния ден служебно държавно управление е да приготви изборите и прикани министрите да насочат напъните си тъкмо в тази посока. Той приветства решението на президента да смени министъра на културата.

" Служебното държавно управление не направи нищо по Плана за възобновяване и резистентност и страната ни може да изгуби 46 млн. евро за просвета ", аргументира се Биков.

Народният представител Йордан Цонев от Движение за права и свободи поздрави новите, остарели министри от кабинета на " Донев 2 " и дефинира като вярна стъпката на президента Радев за рокадата в министерството на културата. 

От Българска социалистическа партия не чакат нищо ново от новия длъжностен кабинет. Според социалиста Георги Гьоков първото служебно държавно управление на Гълъб Донев се е провалило в обществен аспект.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР