Съпредседател на Демократична България Христо Иванов коментира в Народното събрание,

...
Съпредседател на Демократична България Христо Иванов коментира в Народното събрание,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма драма, няма препъникамък

Съпредседател на Демократична България Христо Иванов разяснява в Народното събрание, че няма никаква драма в договарянията сред водачите във връзка с съдружното съглашение. Трябваше да се изчистят някои формулировки по текстовете. И Демократична България, трите партии, са приели предложение да поддържат по този начин препоръчаното съглашение и състава и структурата на Министерски съвет. Казвам, " по принцип ", тъй като до последно има разяснения, а редакциите през днешния ден бяха изчистване, не секторни политики - нищо фундаментално, разясни той.

Българска социалистическа партия са предложили избрани законодателни начинания в обществената политика, които не са секторни и не са исблъсъци, сподели още Христо Иванов , само че не пожела да каже, че е дефинитивно, " до момента в който не го види в зала ". Той отхвърли внушенията в медиите, че договарянията надали не са забуксували. Преговорите са естествен работен развой, има тематики, обикновено е да се почистват. Няма да е елементарно, става дума за четири разнообразни партии и обединения, едни са в оставки, други ще бъдат учредени, добави още Иванов.
 Оторизирано съдружно съглашение до края на утрешния ден Обновена
Оторизирано съдружно съглашение до края на утрешния ден

Споразумението ще се състои до края на утрешния ден

Няма тематика, която да е препъникамък през днешния ден, безапелационен бе той. Българска социалистическа партия са предложили обособени законодателни начинания в региона на обществената политика, бяха разисквани доброжелателно и добросъвестно, посочи водачът на " Да, България ".

Той добави, че към момента не е конкретизирана дата, на която да бъде подписано съдружното съглашение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР