Съперниците си на 1/16-финалите в Лига Европа ще научат днес

...
Съперниците си на 1/16-финалите в Лига Европа ще научат днес
Коментари Харесай

Лига Европа: Тревожни схватки за Юнайтед и Арсенал

Съперниците си на 1/16-финалите в Лига Европа ще научат през днешния ден по обяд тимовете, които стигнаха до тази фаза на втория по мощ шампионат на Стария континент. Жребият ще се тегли в Женева от 14:00 часа българско време, като Gong.bg ще го наблюдава онлайн.

В жребия за 1/16-финалите на Лига Европа ще вземат участие 32 тимове - 24-те, които заеха първите две места в групите на шампионата, и 8-те, които останаха трети в групите на Шампионската лига. Четири от идващите от ШЛ отбори с по-добри индикатори ще се причислят в урната на поставените към 12-те спечелили от групите в ЛЕ. Както и в Шампионската лига, поставените тимове ще са домакини в реваншите от 1/16-финалите.

Един против различен не могат да се паднат отбори от една страна и такива, които са били в една група в ЛЕ. Отборите от Русия и Украйна също ще бъдат разминати при жребия. Първите мачове от 1/16-финалите ще се изиграят на 18 февруари, а реваншите - на 25 февруари.

ЕТО ДВОЙКИТЕ, КОИТО съдебна експертиза ТЕГЛЯТ В ШВЕЙЦАРИЯ:

Волфсбергер - Тотнъм Хотспър

Динамо Киев - ФК Брюж

Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Бенфика - Арсенал

Цървена звезда - Милан

Антверпен - Рейнджърс

Славия Прага - Лестър Сити

Ред Бул Залцбург - Виляреал

Спортинг Брага - Рома

ФК Краснодар - Динамо Загреб

Йънг Бойс - Байер Леверкузен

ФК Мьолде - Хофенхайм

Гранада - Наполи

Макаби Тел Авив - Шахтьор Донецк

Лил - Аякс

Олимпиакос - ПСВ Айндховен

Поставени тимове: Милан, Арсенал, Аякс, Брюж, Динамо Загреб, Хофенхайм, Лестър, Байер Леверкузен, Манчестър Юнайтед, Наполи, ПСВ Айндховен, Рейнджърс, Рома, Шахтьор Донецк, Тотнъм, Виляреал

Непоставени тимове: Антверп, Бенфика, Брага, Цървена звезда, Динамо Киев, Гранада, Краснодар, Лил, Макаби Тел Авив, Мьолде, Олимпиакос, Реал Сосиедад, Република България Залцбург, Славия Прага, Волфсбергер, Йънг Бойс

Round of 32 is set ✅
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР