Съперниците на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Съперниците на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Размени на обиди белязаха дебат на кандидат-президенти от Републиканската партия в САЩ

Съперниците на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския за номинацията на Републиканската партия за президент на Съединени американски щати се сблъскаха в безредни предизборни диспути, отправяйки офанзиви против още веднъж отсъстващия някогашен президент, сегашния държавен глава - демократа Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, и един против различен по тематики от Китай през имиграцията до стопанската система, съобщи Ройтерс.

В края на дебатите обаче не изглеждаше нито един от тях да е уловил своя звезден момент, който да промени първичния темп на конкуренцията, а там Тръмп господства от месеци без значение от четирите наказателни обвинявания против него, уточни свметонтата осведомителна организация.

Предишният президент на Съединени американски щати, който имаше задатък от 37 процентни пункта пред идващия кандидат за номинацията на републиканците в най-новото взаимно изследване на публичното мнение на Ройтерс и Ипсос, пропусна тези диспути, както и първите - в щата Уисконсин.

Губернаторът на Флорида Рон Десантис назова Тръмп " липсващ по време на акция " и го упрекна в оскъпяване на националните диспути с трилиони долари.

" Той трябваше да бъде на тази сцена довечера ", съобщи Десантис под аплодисментите на публиката в залата на библиотеката на Президентската фондация и институт " Роналд Рейгън " в град Сими Вали, щата Калифорния. " Той ви го дължи, с цел да оправдае кариерата си ", добави той.

Нападката на Десантис, чиито резултати в социологическите изследвания спаднаха на фона на ширещите се прогнози, че той ще бъде главният съперник на Тръмп, допускат, че губернаторът на Флорида по-скоро има намерение да нападна любимеца, откакто месеци наред избягваше да влиза в пряк спор с някогашния президент.

В тона му се включи някогашният губернатор на Ню Джърси Крис Кристи, който постоянно подлага на критика Тръмп. Кристи сподели, че Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския " се опасява ", и му се подигра, наричайки го Патока Доналд за това, че е пропуснал дебатите.

Майк Пенс, който бе вицепрезидент на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в интервала 2017-2021 година, разгласи, че в случай че бъде определен за президент на Съединени американски щати, неговият метод ще бъде противопоставен на този на Тръмп. По думите на Пенс някогашният държавен глава възнамерявал да централизира властта във федералното държавно управление, до момента в който той щял да даде повече пълномощия на обособените щати.

Друга цел на претендентите за номинацията на републиканците на президентските избори бе заемащият поста в този момент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който бе подложен на критика за ходовете му в стопанската система му и във връзка с границата с Мексико.

Ройтерс уточни, че новоизлюпеният политик - предприемачът Вивек Рамасуами, e опънал нервите на своите съперници.

" Всеки път, когато ви чувам, се усещам леко глупава ", сподели на Рамасуами някогашната непрекъсната представителка на Съединени американски щати при Организация на обединените нации, Ники Хейли, във връзка отбраната от негова страна на китайската обществена платформа " ТикТок ", която вся безпокойствие за сигурността измежду държавните чиновници в Съединени американски щати. Рамасуами разгласи, че употребява приложението за връзка с младите гласоподаватели.

Седем души (губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргъм също бе позволен до дебата дружно с Десантис, Хейли, Рамасуами, Кристи, Пенс и Тим Скот) се борят с Тръмп да бъдат номинирани за кандидат-президент от Републиканската партия на Съединени американски щати. Повечето от тях поддържаха помощта за Украйна, въпреки и Десантис да сподели, че " не би разписал празен чек ". Кандидатите се сплотиха против политиката на Байдън във връзка с рецесията с мигрантите и неуспеха му на южната граница - с Мексико, където нараства броят на нелегално влизащите в Съединени американски щати.

Десантис даде обещание да активизира армията в битката с мексиканските картели. На собствен ред Рамасуами разгласи, че ще анулира правото на поданство по рождение за децата на незаконните имигранти.

Дори когато бе запитан за стачката на служащите в автомобилната индустрия в Мичиган, сенатор Тим Скот смени тематиката и се насочи още веднъж към казуса на границата, критикувайки Байдън, че е застанал дружно със стачниците на фронтовата линия във вторник. " Той не би трябвало да бъде на бойната линия, а на граничната линия и да я затвори, тъй като тя не е сигурна - 70 хиляди американци са умряли за последната година в резултат на използването на фентанил ", съобщи Скот.

Минути преди началото на дебатите Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския държа тирада пред стачкуващите служащи в Мичиган.

" Всички те си търсят работа ", съобщи надменно Тръмп по адрес на седмината си противници. " Да виждате измежду тях някой, който да става за вицепрезидент? Аз персонално - не ", добави той.

Пропускайки дебатите на републиканците, Тръмп явно се съсредоточва върху Байдън като негов предходен и предстоящ конкурент.

На фотографията Ники Хейли (жената), Рон Десантис и Вивек Рамасуами.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР