Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи

...
Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Имам отговор за всеки ход на Кубрат

 Мениджърът на Джошуа: Фюри е най-скучният боксьор
Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи Фюри показва съществено самочувствие преди конфликта на 27 октомври в " Арена Армеец ".

" Няма да приказвам. Ще оставя юмруците ми да приказват. Знам, че съм най-хубавият и мога да победя всеки и когато и да е. Не ме интересуват парите и славата, а единствено купите. Не недооценявам Пулев! Надявам се да покаже най-хубавото, а аз ще имам отговор за всеки негов ход ", сподели Хюи.

Той даже към този момент си прави проекти за идващ мач и мечтае негов противник да е световния първенец в тежката категория Антъни Джошуа.

" Умирам да се удрям с него! Наблюдавал съм го много и знам къде са слабостите и по какъв начин да го уязвя. Мисля, че мога да се възползвам. Щом победя Пулев, идва ред на Джошуа. Потривам ръце за подобен мач ", добави Фюри.

Именно спечелилият в дуела в София ще стане главен кандидат за купата на IBF, която е владеене на Джошуа. 24-годишният Хюи има 21 победи на професионалния кръг (11 с нокаут) и 1 загуба по точки от Джоузеф Паркър през 2017 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР