Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига

...
Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига
Коментари Харесай

Ференцварош се подсили със словак от Жилина

Съперникът на Лудогорец в първия квалификационен кръг на Шампионската лига стяга редиците. Вчера Ференцварош притегли офанзивния халф Михал Скварка. За правата на 26-годишния футболист унгарският отличник заплати 200 хиляди евро на Жилина. От словашкия клуб побързаха да благодарят, защото контрактът на играча изтичаше след по-малко от 10 дни.

Скварка, който е младеж на клуба, обаче бил дал дума, че няма да си тръгне, без словаците да получат нещо. За това и оповестил на искащите го отбори, че би трябвало да платят трансферна сума.

| Our new signing, Michal Skvarka definitely has some skills #michalskvarka #ftc #fradi #ferencvaros #football #footballtricks pic.twitter.com/oagoSpe2hf
— Ferencvárosi TC (@Fradi_HU) 19 юни 2019 година Михал Скварка е роден на 19 август 1992 година, висок е 173 см. За Жилина има 201 дуела. През предишния сезон изиграва 26 мача, в които вкарва 9 гола и прави 10 асистенции. С това притегля интереса на клубове от Чехия и Полша, само че в последна сметка Ференцварош е най-настоятелен и го притегля.

След два дни унгарците отпътуват за лагер в Австрия, където се готви и Лудогорец. На тях им следва контрола с Република България Бразил (Левски също ще играе с този тим) на 26 юни. Ден по-късно Ференцварош ще има спаринг и с ЦСКА-София.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР